top of page
Flyers.jpg

Adverteren  met Flyers

Adverteren met flyers/coupons

Flyers en coupons zijn perfect om meer aandacht op uw bedrijf te vestigen. Het is een opvallende manier om uw verhaal te vertellen, of een aanbieding te doen. Flyers en coupons kunnen vanaf een 115 grams budgetmodel tot en met het luxe 350 grams promotiemodel worden geplaatst.

Bij de Bussen, GTL8-trams, Avenio's en RandstadRail-voertuigen is het mogelijk om in elk voertuig flyers/coupons aan te brengen met tie-wraps, zodat u een zeer gerichte (b.v. kortings) actie kunt voeren, waarop passagiers direct kunnen reageren.

Voorwaarden

  • Minimum aantal flyers/coupons: één bundel per voertuig in alle 60 GTL8-trams en/of alle 65 Avenio's en/of alle 70 RandstadRail-voertuigen. Bundels kunnen bestaan uit max. 50 flyers, afhankelijk van het gewicht en formaat.

  • De bundels moeten voorzien zijn van een perforatie in de linkerbovenhoek en door middel van een tie-wrap (kabelbinder) gebundeld zijn.

  • Formaat flyers/coupons: maximaal 148 x 210 mm (afhankelijk van de papierdikte); buitenmaat ook voor gevouwen flyers.

  • Flyers/coupons dienen te worden aangeleverd gebundeld per maximaal 50 stuks; het maximaal aantal bundels per voertuig is drie per voertuig.

  • Wisselingen vinden in principe in het weekeinde plaats (vrijdag- op zaterdag-, of zaterdag- op zondagnacht). Na overleg is in bijzondere gevallen (acties) aanbrengen op dezelfde dag mogelijk.

  • Materiaal moet een week voor aanvang van de campagne worden aangeleverd.

  • Facturering geschiedt bij aanvang van de campagne; de betalingstermijn bedraagt veertien dagen.

  • Op het aantal voertuigen geldt een tolerantie van 5% i.v.m. onbereikbaar zijn van voertuigen ivm onderhoud e.d..

  • Reclame-uitingen dienen te voldoen aan de bepalingen van de Reclame Code Commissie.

Ontwerpeisen

Het is mogelijk de reproductie bij NovaEurope BV onder te brengen. Indien u zelf een ontwerp heeft of wilt maken, kunt u het beste met NovaEurope contact opnemen, zodat overlegd kan worden, hoe en wanneer dit origineel aangeleverd kan worden. Het verdient aanbeveling om bij eventuele vragen te overleggen voordat het definitieve ontwerp gemaakt wordt, om problemen bij het drukken te voorkomen.

Papiereisen

Het papierformaat van de flyers is 148 x 210 mm; het minimum papiergewicht is 115 grams, het maximum is 350 grams.

bottom of page